Jom follow kami untuk kemaskini terkini

Saturday, October 8, 2011

Dua beradik tiru aksi lesbian.

JASIN – Gara-gara dipercayai meniru aksi pasangan lesbian dalam video lucah yang pernah ditonton, dua beradik dikesan melakukan aksi ghairah itu di rumah mereka di Asahan, di sini.

Bagaimanapun, dua beradik berusia sembilan dan tujuh tahun itu yang didakwa pernah melakukan perbuatan terbabit sejak setahun lalu tidak bernasib baik apabila perbuatan mereka dilihat ibunya Rabu minggu lalu.

Ketika ditemui ibu mereka, dua beradik itu asyik bergomol umpama pasangan sejenis tanpa seurat benang dalam sebuah bilik di rumahnya.

Nasib malang menimpa dua kanak-kanak itu apabila menerima pembalasan daripada bapa angkatnya yang berusia 28 tahun selepas dimaklumkan ibu kandungnya Sabtu lalu.


Monday, August 8, 2011

Ladang Poppy di Afganistan.

FA Community Shield 2011 Highlights - Man City v Man Utd

7 Aug 2011 - FA CS - Man City v Man Utd - English - 30 Mins Highlights

FORMAT: XViD | AUDIO: MP3 80Kbps | VIDEO: 640x368 - 1100Kbps |
Runtime: 29m23s | Size: 250MB


INCLUDES TROPHY PRESENTATION

Hotfile | Fileserve | Filesonic | Wupload

Sunday, June 26, 2011

Lubang dunia.

Lubang - lubang ini dijumpai di Bandar Guatemala dan ianya berlaku pada 31 Mei 2010 akibat taufan Agatha. kedalamnya masih belum diketahui umum, melihat akan kegelapan lubang tersebut mestilah lubang ini sangat dalam, semua ini adalah tanda-tanda akhir zaman dan kebesaran Allah.


Saturday, June 25, 2011

Pemandangan dari kokpit pesawat.

.
Airbus
Cockpit airbus

Friday, June 24, 2011

Seni menggunakan makanan.

Gambar di bawah ini adalah makanan yang di dekorasi dengan kreatif. Usaha yang sangat luar biasa. Selalunye kita nak tak sempat nak buat macamni dah sedawa dulu. Ape pun layan kan koleksi gambar dibawah ini.

creativefood1

Thursday, June 23, 2011

Dulu dan kini.

future

Wednesday, June 22, 2011

Dihempap kren ketika bertugas.

Kren ni mungkin terbalik apabila pemandunya (operator) tersebut cuba menaikan kren ini keatas lori. Ajal ada dimana-mana kan. Jadi berhati-hati la sepanjang masa. Ingatan bersama.

GAMBAR-GAMBAR NGERI


untuk gambar yang lain sila klik 'read more'. Risiko melihatnya diatas tanggungjawab anda sendiri tau.

Wednesday, April 27, 2011

UEFA Champions League Highlights - Selasa 26 April 2011

http://3.bp.blogspot.com/-8Sw5ZVai9Js/TbdQu9969yI/AAAAAAAABZE/BKqgIhqhe9M/s1600/Schalke.jpg
http://2.bp.blogspot.com/-p7nweKHgeVk/TbdQd0wJnSI/AAAAAAAABY8/M-NgCNtK5zQ/s1600/Man-Utd.jpg
26 Apr 2011 - UCL - Sky Highlights - 30 Mins
FORMAT: XViD | AUDIO: MP3 128Kbps | VIDEO: 640x368 - 1000Kbps |
Runtime: 30m26s | Size: 250MB


Schalke 04 v Man Utd
Duckload | Hotfile | Fileserve | Filesonic

Thursday, April 21, 2011

Short update : Nak menang hadiah tak?

Nak share ngan korang, ada hadiah iPad2, Blackberry Bold 3, iPod touch, dan tiket wayang untuk dimenangi,. Join je race ni. Bukan kene bayar weh. Try your luck! tgk website ni sekalian http://bit.ly/gTIZyu