Jom follow kami untuk kemaskini terkini

Saturday, October 8, 2011

Dua beradik tiru aksi lesbian.

JASIN – Gara-gara dipercayai meniru aksi pasangan lesbian dalam video lucah yang pernah ditonton, dua beradik dikesan melakukan aksi ghairah itu di rumah mereka di Asahan, di sini.

Bagaimanapun, dua beradik berusia sembilan dan tujuh tahun itu yang didakwa pernah melakukan perbuatan terbabit sejak setahun lalu tidak bernasib baik apabila perbuatan mereka dilihat ibunya Rabu minggu lalu.

Ketika ditemui ibu mereka, dua beradik itu asyik bergomol umpama pasangan sejenis tanpa seurat benang dalam sebuah bilik di rumahnya.

Nasib malang menimpa dua kanak-kanak itu apabila menerima pembalasan daripada bapa angkatnya yang berusia 28 tahun selepas dimaklumkan ibu kandungnya Sabtu lalu.


Monday, August 8, 2011

Ladang Poppy di Afganistan.

FA Community Shield 2011 Highlights - Man City v Man Utd

7 Aug 2011 - FA CS - Man City v Man Utd - English - 30 Mins Highlights

FORMAT: XViD | AUDIO: MP3 80Kbps | VIDEO: 640x368 - 1100Kbps |
Runtime: 29m23s | Size: 250MB


INCLUDES TROPHY PRESENTATION

Hotfile | Fileserve | Filesonic | Wupload

Sunday, June 26, 2011

Lubang dunia.

Lubang - lubang ini dijumpai di Bandar Guatemala dan ianya berlaku pada 31 Mei 2010 akibat taufan Agatha. kedalamnya masih belum diketahui umum, melihat akan kegelapan lubang tersebut mestilah lubang ini sangat dalam, semua ini adalah tanda-tanda akhir zaman dan kebesaran Allah.


Saturday, June 25, 2011

Pemandangan dari kokpit pesawat.

.
Airbus
Cockpit airbus

Friday, June 24, 2011

Seni menggunakan makanan.

Gambar di bawah ini adalah makanan yang di dekorasi dengan kreatif. Usaha yang sangat luar biasa. Selalunye kita nak tak sempat nak buat macamni dah sedawa dulu. Ape pun layan kan koleksi gambar dibawah ini.

creativefood1

Thursday, June 23, 2011

Dulu dan kini.

future

Wednesday, June 22, 2011

Dihempap kren ketika bertugas.

Kren ni mungkin terbalik apabila pemandunya (operator) tersebut cuba menaikan kren ini keatas lori. Ajal ada dimana-mana kan. Jadi berhati-hati la sepanjang masa. Ingatan bersama.

GAMBAR-GAMBAR NGERI


untuk gambar yang lain sila klik 'read more'. Risiko melihatnya diatas tanggungjawab anda sendiri tau.

Wednesday, April 27, 2011

UEFA Champions League Highlights - Selasa 26 April 2011

http://3.bp.blogspot.com/-8Sw5ZVai9Js/TbdQu9969yI/AAAAAAAABZE/BKqgIhqhe9M/s1600/Schalke.jpg
http://2.bp.blogspot.com/-p7nweKHgeVk/TbdQd0wJnSI/AAAAAAAABY8/M-NgCNtK5zQ/s1600/Man-Utd.jpg
26 Apr 2011 - UCL - Sky Highlights - 30 Mins
FORMAT: XViD | AUDIO: MP3 128Kbps | VIDEO: 640x368 - 1000Kbps |
Runtime: 30m26s | Size: 250MB


Schalke 04 v Man Utd
Duckload | Hotfile | Fileserve | Filesonic

Thursday, April 21, 2011

Short update : Nak menang hadiah tak?

Nak share ngan korang, ada hadiah iPad2, Blackberry Bold 3, iPod touch, dan tiket wayang untuk dimenangi,. Join je race ni. Bukan kene bayar weh. Try your luck! tgk website ni sekalian http://bit.ly/gTIZyu

Thursday, April 14, 2011

Graffiti 3D yang menakjubkan



Lipan terbesar didunia


Monday, March 21, 2011

Lukisan yang ultra realistik


realisticwalldrawings_09

Melihat gambar lukisan 3D yang menakjubkan ini pasti akan membuatkan anda hampir percaya bahawa mereka ini adalah orang sebenar. Lukisan-lukisan ini dilukis sedemikian rupa sehingga anda akan berasa teruja untuk menyentuhnya, ini kerana lukisan ini nampak begitu realistik. Lain-lain gambar sila klik read more.

Thursday, February 10, 2011

Rileks je!

http://3.bp.blogspot.com/_IX8poG1JX9c/TIIY2EUi3JI/AAAAAAAADe8/uV8X0S8r4ac/s1600/funny-pictures-3.jpg

Friday, January 14, 2011

Perdana Menteri jawab soalan #tanyanajib

Siapa cakap Perdana Menteri kita; Datuk Sri Mohd Najib bin Tun Abdul Razak tidak sporting dan tidak pandai melawak? Nah ini buktinya, beliau layankan juga soalan yang tidak serius dan kelakar, Hilarious katanya! Sekurang-kurangnya rakyat tahu bahawa Najib Tun Razak seorang yang mesra rakyat. Tonton video Perdana  Menteri Najib Tun Razak menjawab soalan dari #tanyanajib di twitter Hari Rabu lepas (12 Januari 2010).

Wednesday, January 12, 2011

Highlights and Goal for FA CUP 3rd round

http://answers.bettor.com/images/Articles/thumbs/extralarge/FA-Cup-Half-time-report-Manchester-United-vs-Liverpool-51951.jpg
untuk link download sila klik read more.

Tuesday, January 11, 2011

Statistik Facebook 2010



http://clubs.ncsu.edu/tappi/facebook_1.jpg
Statistik facebook sepanjang tahun 2010. Dilaporkan oleh akhbar Telegraph pada 1 Januari 2011

Status hubungan sepanjang tahun 2010:
  • Lebih kurang 43,869,800 akaun mengubah statusnya menjadi Single.
  • Lebih kurang 3,025,791 akaun mengubah statusnya menjadi “It’s complicated”.
  • Lebih kurang 28,460,516 akaun mengubah statusnya menjadi In a relationship.
  • Lebih kurang 5,974,574 akaun mengubah statusnya menjadi Engaged.
  • Lebih kurang 36,774,801 akaun mengubah statusnya menjadi Married.
Secara purata apa yang terjadi di dalam Facebook dalam masa 20 minit? Berikut statistik yang telah tercatat:
  • Purata 1 juta link di share di Facebook dalam masa 20 minit.
  • Purata 1,323,000 foto baru di ‘tag’.
  • Purata 1,484,000 undangan event dihantar.
  • Purata 1,587,000 posting di Wall.
  • Purata 1,851.000 update status.
  • Purata 1,972.000 permintaan menjadi teman (friend request) diterima.
  • Purata 2,716.000 foto diupload.
  • Purata 10,208,000 komen.
  • Purata 4,632,000 pesan di hantar.
  • Purata 7,657,000 klik ‘Like’.
Selebriti yang paling banyak di ‘like’:
  • Lady Gaga (24,712,169 orang ‘Like this’).
  • Eminem (23,729,700 orang ‘Like this’).
  • Megan Fox (19,575,080 orang ‘Like this’).
  • Vin Diesel (19,425,325 orang ‘Like this’).
  • Rihanna (18,903,844 orang ‘Like this’).
  • Barack Obama (17,229,885 orang ‘Like this’).
Untuk melihat bilik server utama facebook sila klik more.

Monday, January 10, 2011

Tayar ternipis didunia

Apa pun tahniah kepada Anna Raffali kerana memenangi AJL25 malam tadi dengan lagu Tolong Ingatkan Aku. Cume yang agak sedih dan melampau, ada orang membuka fanpage bertajuk Kami tidak bersetuju Ana Raffali menang AJL 25, dan setakat entri ini ditulis pada 11.00 pagi seramai 1904 orang sudah Like fanpage tersebut.

Thursday, January 6, 2011

Kerana sebiji tayar